Korunmuş Sır Muskası

By | 9 Ocak 2015

korunmuş-sır-muskası-Cübbeli Ahmet hoca efendinin yazdığı Korunmuş Sır kitabı tüm müslümanlar tarafından okunması tavsiye edilem önemkli bir kitaptır. Korunmuş Sır kitabı kendi özel kutusu içinde hem kitabın hemde Korunmuş Sır Muskasının bulunduğu set halinde satılmaktadır. Korunmuş Sır Muskası her türlü sıkıntıdan insanların kurtulması için Cübbeli Ahmet Hoca tarafından hazırlanmış bir muskadır.

Korunmuş Sır Muskasını üzerinizde çantanızda yada boynunuzda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Korunmuş Sır Muskası üzerinizde olduğu müddetçe sizi her türlü dünyevi tehlikelerden koruyacak güçlü bir muhafaza Duasıdır.korunmuş-sır-muskası

Korunmuş Sır Muskası ; Seyf-i Kâtı Sırr-ı Masûn ve Dürr-ü Meknûn Hızb-i Şerîfi Muskası, Saklı İnci olarakta  anılan bu muskayı Ahmet Rıfai Hz. yazmış, Cübbeli Ahmet Hocaefendi hazırlamıştır.
Korunmuş Sır Muskası ilk önceleri bahsettiğimiz Korunmuş Sır kitap setinin içinde satılırken daha sonra yoğun ilgi olması vesilesi ile Cübbeli Ahmet Hocanın kararı ile tek muska olarakta müslümanların hizmetine sunulmuştur.
Korunmuş Sır Muskasını bebeklerden tutunda ileri yaşlarda ki bütün müslümanlara kadar herkes gönül rahatlığı ile kullanabilir.
Korunmuş Sır Muskası özel deri kabına sarılı biçimde ve boyuna takılmaya uygun takanı rahatsız etmeyen ipiyle hemen takılmaya hazır halde satılmaktadır.
Korunmuş Sır Muskası Cübbeli Ahmet Hoca Efendinin diğer eserleri ile ve Lalegül Neşriyatın tüm kitaplarıyla birlikte www.ihvan.com.tr online internet mağazasından temin edilebilir.