Keçe Ferace Modelleri

By | 26 Mart 2015

keçe-ferace-modelleri-Ferace kullanımı gün geçtikçe fazla miktarda arttığı için feracenin genel yapısında da önemli değişiklikler yapılmaya başlanmıştır. Bu özelliklerin başında kullanılan kumaşlar ve modellerde ki değişiklikler gelmektedir.

Model değişkliklerin de olan değişikliklerle ferace klasik bol kalıbından çıkıp daha modern, spor ve dar kesim modellerin de olduğu bir dış giysi oldu.

Kumaş olarak ferce değişimleri ise feracenin yapılacağı kumaşlarda ki farklılıklardan oluşmaktadır. İlk üretilen feraceler polyester karışımlı çokta kaliteli olmayan kumaşlardan üretilmekteydi. Daha sonra medine ipeği kumaştan ferace üretimine başlandı. Krep kumaşın moda olması ve feraceye de yakışması ile birlikte krep ferace modelleri imal edildi ve keçe-ferace-modelleribayanlar tarafından çok rahat şekilde kullanıldı. Dubai kumaşlar bir sonra ki sezonda feracelerin imal edildiği kumaşlar arasında yerini almışlardır. Yeni sezonda ise feraceleri ise çok farklı bir kumaştan üretilmiş olarak tasarımcılar piyasaya tanıtmışlardır. Bu yeni kumaş keçe kumaştır. Keçe Ferace modelleri hem farklı hem de hoş bir hava katmıştır ferace modellerine.

Keçe Ferace modelleri kış ve mevsimlik feraceler olarak üretilmiştir. Keçe diğer kumaşlara göre daha kalın olduğu için tesettürlü bayanların kışın ve soğuk havalarda da ferace rahatlığından istifade etmeleri için Keçe Ferace modelleri üretilmiştir.

Keçe Ferace modellerinin her rengi ve çeşidi www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden takip edilebilir.