Kabe İmamı Yasin

By | 27 Kasım 2014

kabe-imamı-yasinDinimizde ”Kuran okumak sünnet, dinlemek ise farz” denilmiştir. sakin bir kafa ile kendini sadece okunan Kuran’a vererk Kuran dinlemenin huzuru ve rahatlığı başka hiç bir şeyde yoktur. Hele bir de Kuran-ı Kerim’i okuyan Kabe imamı Yasin okuyor ise.

Kabe imamının Kuran okuyuşunu bir çok müslüman ilk olarak özel televizyon kanallarının Ramazan programlarında kabe-imamı-yasin-dinlediler. Bu programlardan sonra Kabe imamı Yasin videoları, Kuran okuyuş videoları, hatim videoları ve daha bir çok videosu internet paylaşım sitelerinde yer aldı. Kuran dinlemeyi tercih eden bir çok müslümanda bu sitelerden Kabe İmamının videolarını açarak kolaylıkla ulaşabilirler ve dinleyebilirler.

Kabe İmamının Kuran okuyuşunda ki en çok dikkat çeken özellik hiç şüphesiz ağlamasıdır. Kabe İmamı Kuran-ı Kerim’i o kadar hissederek okumaktadır ki Kuran’ın anlattıkları karşısında duygularına ve göz yaşlarına hakim olamamaktadır. Bu hali tabi ki dinleyenleri de etkilemekte ve Kabe İmamının Kuran okurken  döktüğü göz yaşları sanki onu dinleyenlerin kalplerine akıp, kalplerinin pasını silmektedir.

Allah-u Teala Kuran okuyan ve dinleyen her müslümanın Kabe İmamı gibi anlayarak hissederek okumasını nasip etsin.

Kabe İmamı Yasin, Kuran, hatim okuma vcd ,cd ve dvd‘ lerini ihvan.com.tr sitesinden kapıda ödeme ayrıcalığı ile sipariş verebilir ve hızlı kargo ile 1 günde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.