İstanbul Ferace

By | 6 Mart 2015

Ferace tesettür giyinen bayanların bir kısmının tercih ettiği dış giysi çeşitlerinden biridir. Ferace kıyafetinin ilk tasarımlarının genel özellikleri bol kesim olması, uzun olması ve siyah olmasıdır.

istanbul-feraceFerace modelleri zamanla üreticiler tarafından geliştirilerek farklılaştırılmış ve yenilenmişlerdir.

Her müslüman ülkede ferace modelleri üretilmektedir. Ülkemizde de her şehirde ferace üretimi yapılmaktadır. Ama İstanbul Ferace üretimin merkezidir. İstanbul Ferace üretimi konusunda çok ilerlemiştir.

istanbul-ferace-İstanbul Ferace üretimi yapan firmalar yeni ferace modelleri ürete bilmek için özel tasarımcılarla ferca için çalışmaktadırlar. Bu tasarımcılar her yeni sezon ferace modelleri çizimleri için o sezonun moda olan kesimlerini ferace modelleri üzerinde uygulamaktadırlar. Örnek olarak mevlana kesim ferace modellerini, yarasa kesim ferace modellerini, çan etek ferace modelini verebiliriz. Ayrıca yeni stilistler feraceyi siyah renkten çıkartıp alternatif olarak bir çok renkte ferace modelleri tasarlamışlardır. Bu yeni rengarenk ferace modelleri içinde lacivert ferace, bordo renk ferace, krem renk ferace, yeşil renk ferace, fuşya renk ferace ve sarı renk ferace modelleri en çok beğenilen renkli ferace modellerindendir.

Yeni nesil İstanbul Ferace tasarımcıları farklı sitilleri ile İstanbul Ferace merkezi haline getirip tüm ülkeye ferace dağıtımı yapılmaktadır.

İstanbul Ferace modellerinin en tarz ve en yeni modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden uygun fiyatlarla temin edilebilmektedir.