İslami Oyuncaklar Çocuklar İçin

By | 21 Haziran 2019

Çocuklar İçin İslami Oyuncaklar

Çocuklar İçin İslami Oyuncaklar

İslami oyuncaklar, yıllardır bir şekilde oyuncak dünyasının içerisinde var olsa dahi, ne yazık ki çok ses getirmiyorlardı. Namaz kıldıran seccade, çocuklar için ilk üretilmeye başladığında islami oyuncaklar vasfı kazandı.

Çocuklar için “ilk seccadem” adı altında üretilen seccadeler, miniklerin namaza karşı daha hevesli olmasına sebep oluyor. Bu ürünler hem kız çocukları için hem de erkek çocukları için ayrı ayrı üretiliyor. Bu da çocukların kendi renkleri ve onlara hitap eden bir takım görsellerle onların sınıfına hitap etmekte.

Renkli ve farklı üretilen kuran elifbaları, boyamalı elifbalar, çocuklar için abdest namaz kartelaları, resimli dinimi öğreniyorum kitapları bunlardan bazıları. Pek çok kitap çocukların güzel ahlaka sahip olabilmesi için onların ilgi alanlarına göre hazırlanıyor ve satışa sunuluyor. Öykülendirilmiş davranış eğitimi kitapları ise, çocukların hikaye okuyarak toplumsal vazifelerini anlamalarına yardımcı oluyor.

Çocuk masalları ise islami olaylara uyarlanmış bir biçimde çocuklara eğitici bir kaynak olmaktadır. Sesli hikaye kitapları ile okul öncesi çocuklarında bu imkanlardan faydalanabilmesi gözetiliyor. 5 vakit namaz kılmayı öğreten tablet oyuncaklar ise namaz çağına gelmiş çocuklar için teşvik edici bir kaynak. Cüz cüz hazırlanmış, her cüz için ayrı bir kitap halinde satışa sunulan pembe ve mavi kuranı kerimler, hoş taşıma ambalajları ile çocukların ilgisini çekecek ve öğrenmek için heveslendirecek bir kitap. İslami oyuncaklar çocuklarınızın dinimizi öğrenmesi için bulunmaz bir kaynak.

Çocuklara İslami Oyuncak Çeşitleri için Tıklayın

 Telefon ile satın almak için 0224 223 76 69 pbx
Whatsapp ile satın almak için 0545 223 76 69