İnci Yüzük Modelleri

By | 21 Ekim 2014

inci-yuzuk-modelleri-
Bayanların giysilerinin tamamlayıcıları olan takı ve aksesuarları, olmazsa olmazlarındandır. Yüzük takı ve aksesuarlar içinde en çok tercih edilen modeldir. Hem erkekler hem de bayanlar yüzük kullanmayı severler. Evli olan herkesin parmağında en azından bir alyans yüzük vardır. Evli olan bayanlar alyansın yanına bir de muhakkak tek taş yada sıra taşlı yüzük takarlar.
Yüzük modelleri çok çeşitlilik gösterir. Tek taş yüzükler, sıra taşlı yüzükler, imitasyon yüzükler, alyanslar, motifli yüzükler, inci yüzükler gibi…
Bu kadar çok model yüzük arasında inci yüzük modellerinin ayrı bir yeri vardır takı ve aksesuarlar arasında. İnci yüzyıllar boyunca asaletin ve zarifliğin simgesi olarak takılarda kullanılmaktadır. Gerçek inci dediğimiz okyanuslar da ki midyelerin içinden çıkan inci maddi olarak yüksek maliyete sahiptir. Bu inciyi almakta bulmakta oldukça zordur. Birde havuzlarda üretilen havuz incisi vardır. Daha az maliyetli olan bu inci, inci yüzük modellerinde, bileziklerde, kolyelerde ve küpelerde daha çok kullanılmaktadır.inci-yuzuk-modelleri
İnci yüzük modelleri genellikle özel günlerde giyilen kıyafetlerle kombin yapılmaktadır. İnci yüzük modelleri değişik tasarımlarla, saworoski taşlar kullanılarak yada incinin kullanıldığı altın, gümüş gibi madenlere değişik şekiller oluşturarak farklı modellerle kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.
İnci yüzük modellerinde klasik beyaz incinin dışında son zamanlarda siyah inci ve pembe incide kullanılmaktadır.
İnci yüzük modelleri modası hiç geçmeyen hem klasik hem de modern tarzda yorumlanan şık zarif ve asil yüzük modellerindendir.