İmitasyon Yüzük Modelleri

By | 20 Ekim 2014

imitasyon-yuzuk-modelleri

Takılar bayanların giysilerini tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir. Asırlar öncesinden beri kadınlar takıya çok önem vermişlerdir ve bu ilgileri git gide artmaktadır. Bayanların ilgisine karşılık olarak takı önemli bir aksesuar sektörü haline dönmüştür. Bu sektörde milyonlarca model ve çeşit takı bayanların hizmetine sunulmuştur. Altından, zümrüt, elmas, pırlanta gibi değerli taş ve madenlerden tutunda gümüşten, çelikten ve  imitasyon gibi birçok takı çeşidini sayabiliriz.

Altın madeninden yada zümrüt, pırlanta yada elmas kullanılan takı çeşitleri maliyet olarak çok yüksek fiyatlı takılar arasındadır. Hal böyle olunca bu tarz pahalı takıyı almak maalesef her bütçeye uygun olmuyor. Bu gibi hallerde imitasyon takılar bayanların ihtiyaçlarını karşılıyor. İmitasyon ; belli bir örneğe yada orjinaline benzetilmiş demektir. İmitasyon takılarda değerli taşlara ve madenlere benzetilerek yapılmış takı modelleridir.

imitasyon-yuzuk-modelleri-

İmitasyon takı sektörü son zamanlarda çok gelişmiştir. Her model imitasyon takı çeşidi tasarlanmaktadır. Yüzük, kolye, küpe, bilezik, künye vb… bir çok modelde imitasyon takılar bulmak artık çok kolay.

İmitasyon yüzük modelleri diğer takı çeşitlerine göre biraz daha fazla tercih edilen takı modellerindedir. İmitasyon yüzük modellerinden özellikle altına benzeyenlerle değerli taşlara benzeyenler takıyı seven bayanlar açısından çok fazla rağbet görmektedir. İmitasyon yüzük modelleri hem orjinalinin yerini bire bir tutması hemde fiyat olarak ucuz olduğu için her bütçeye uyması açısından zevkli bayanlar tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. İmitasyon yüzük modellerini aksesuar satan dükkanlarla bijuterilerde kolaylıkla bulabiliriz.