Hac ve Umre Ziyaretiniz İçin Uygun Kıyafetler

By | 21 Haziran 2019

Ülkemizin ikliminden çok farklı bir iklime sahip olan kutsal topraklarda, giyilmesi uygun olan kıyafetler de bizdekilere göre farklılık gösteriyor. Bu konuda giyilmesi gereken kıyafetlerin; ince, terletmeyen ve ter emen özelliklerde, içini göstermeyen açık renkli kıyafetler olması tercih ediliyor. Hac ve umre kıyafetleri arasında, tedbir ve konfor amaçlı alınan unsurlar da bulunmaktadır. İhram kemeri, güneş gözlüğü, terlik, boyun cüzdanı, tavaf patiği gibi eşyalar bunlara örnek olarak gösteriliyor. Hac malzemeleri satan yerler, genellikle bu konularda insanlarımızı yeteri kadar bilgilendirmeyip, gerekli gereksiz bir sürü eşyayı hac ve umre adaylarına satmaktadır. Bu gereksiz eşyalar hem maddi bir külfet oluşturmakta, hem de ayrıca bir bagaj yükü anlamına gelmektedir.

Kadın ve erkekler için ayrı ayrı hac ve umre ziyareti kıyafet paketleri alınırken, içerisindekilerin ihtiyaç durumlarının gözden geçirilmesi gerekiyor. Hac kıyafetleri için en uygun fiyatlar ve ihtiyacınız olacak bütün parçaları bulabilmek için; ihvan.com.tr sizlere hizmet veriyor. Bu kutsal ziyaretlerde, özellikle ilk kez gidecek adayların büyük bir telaş yaşadığı görülüyor. Bu sebeple yanlarına almaları gereken eşyalar konusunda hataya düşmeleri mümkün oluyor. Bir sürü gereksiz ve ihtiyaç duyulmayacak kıyafetler alınabilirken, çok faydası görülecek bazı eşyaların unutulduğu da oluyor. Böyle hatalara düşmemek için, ziyaretten makul bir süre önce, gerekli araştırmaları yaparak, bu kıyafetlerin temin edilmesi gerekiyor.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.