Hac ve umre kıyafetlerinde en bol çeşit

By | 21 Haziran 2019

Hac ve umre kıyafetlerinde en bol çeşit

Hac ve ümre, pek çok açıdan birbirine benzerlik gösteren ibadetlerdir. Hatta bazı ibadetlerin yapılmaması dışında, hac ve umre arasında bir fark olmadığını söylemek dahi mümkündür. Bu durum, hac ve ümre kıyafetleri bakımından da geçerlidir. Her iki ibadeti yaparken de, özel hac ve umre kıyafetleri giymek gereklidir. Bu kıyafetlere, ihram modelleri denmektedir. İhram modelleri, dikişsiz ve iki parça beyaz kumaştan oluşan özel giysilerdir. Dikişsiz olmaları, dini bir şarttan kaynaklanmaktadır. İhrama girmek, sadece bir kıyafet değişikliği yapmayı ifade etmez. İhrama giren müminler, hal ve hareketlerine azami dikkat göstermeli ve belirli davranışlardan şiddetle kaçınmalıdır.

 

Hac ve umre kıyafeti satın al

Hac ve umre kıyafetleri, erkekler için ihram, bayanlar içinse tesettür kurallarına uygun giysilerden oluşmaktadır. Her ikisinin de kutsal topraklara adım atmadan giyilmesi şart koşulmuştur. Bu nedenle hac ve umre kıyafetleri satın alma işlemi, henüz yurt içindeyken yapılmalıdır. Bunun için de online web sitelerini tercih etmek, mümkün olan en düşük fiyatları elde etmenizi sağlayacaktır. Hac ve umre kıyafetleri ile hac ve umre malzemeleri konusunda sektör lideri olan İhvan, bu bakımdan sizlere en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla sunmaktadır. İhram modellerinden tutun da, ihtiyacınız olabilecek her türlü hac ve umre malzemesi, gerek set halinde gerekse de tek tek satışa sunulmuştur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.