Hac Ve Umre Kıyafetleri

By | 25 Eylül 2014

hacveumrekıyafetleri Her müslümanın bildiği üzere kelime-i şehadet getirmek, namaz kılmak, oruç tutmak, zekat vermek, maddi durumu elverişli olan müslümanların hacca gitmesi islamın şartlarıdır. Maddi konumu iyi olan her müslümanın hac vazifesini de yerine getirmesi gerekmektedir. Bayan yada erkek olsun tüm müslümanlara hac farz kılınmıştır. Hac yada Umre ziyaretine gidecek olanlarımız için öncelik hac ve umre kıyafetleri almaktır.

Hac ve umre ziyaretleri sırasında giyilmek üzere tasarlanmış birçok model hac ve umre kıyafetleri satılmaktadır. Bayanlara özel hac ve umre kıyafetleri erkeklere özel hac ve umre kıyafetleri satılmaktadır. Erkek ya da bayan birçok farklı renk ve modele sahip hac ve umre kıyafetleri bulabilmekteyiz.

Hac ve umre ziyaretleri sırasında tercih edilecek olan kıyafetin modeli kadar kullanıldığı kumaş ve rahatlık sağlaması da önem taşımaktadır. Kutsal toprakları ziyaret sırasında giyilen kıyafetin üretildiği kumaş; terletmeyen, sentetik olmayan, rahat ve kullanışlı kumaşlardan tasarlanan modellerden tercih edilirse Hac ve umre ibadeti sırasında kıyafet bakımından zorluk, sıkıntı yaşamadan rahatça vakit geçirme imkanı sağlamış olabiliriz. ihvan.com.tr internet adresinden her türlü hac ve umre malzemelerine ulaşarak, sipariş verebilirsiniz.