Hac Malzemeleri Hollanda

By | 17 Ekim 2014

hacmalzemelerihollanda    Umre yada hac vazifesini yerine getireceklerimiz, Bu büyük şansı yakalamış olanlarımız hemen hazırlıklara başlamaktadır. Hac ve umre esnasında gerekli olanlar tek tek temin edilmeye başlar. Tatlı bir telaşla eksiksiz gerekli ihtiyaçlar karşılanmak istenmektedir. Hollanda da yaşayan vatandaşlar için bile hac malzemeleri hollanda satışı yapan sitelerin olması sayesinde de birçok ihtiyacımızı temin edebilmekteyiz. Yanımıza ise; Pasaport-Vize -Uçak Bileti (bunları muhtemelen tur şirketiniz getiriyor olacaktır), Kimlik, İhram, Kıyafet, Bayanlar için; ferace kurtarıcı olacaktır, ama içine giyilecek tshirt, bluz, body tarzındaki kıyafetleri bolca almanızda fayda var.

Ayrıca pantolon orada daha kullanışlı olacaktır ama etek de tercih edebilirsiniz. Fular, şal, eşarp, bone, Pijama, Çorap, İç giyim, Tavaf patiği ,Terlik, Ayakkabı, Sandalet, Çanta,HırkaŞal – Güneş Gözlüğü, Makas (İhramdan çıkmanın şartı olan saç kesimi için erkekler genelde gösterilen berberde traş oluyorlar fakat bayanlar otellerine döndüklerinde kendileri saçlarını kesmesi gerekiyor.

Cep Seccadesi (Her zaman rahat bir yerde namaz kılamayabiliyorsunuz, özellikle medinede dışarda kılmak zorunda kalırsanız çantanızda ince cep seccadesinin olmasında fayda var), Kuran(Orada heryerde Kuran mevcut aslında ama hareke yapısı biraz farklı olduğu için zorlanabilirsiniz) – Dua Kitabı – Tur kitapçıkları, Hurma.ve kişisel eşyalarınız birçoğunu tek tek almak yerine  hac malzemeleri hollanda  satış yapan sitelerden almanız daha kolay olacaktır. online hac malzemeleri siteleri daha ekonomik de olabilmektedir. Yurtdışı içinde hac malzemeleri hollanda satış sitelerinden birisi de http://www.ihvan.com.tr/hac-malzemeleri sitesidir. Sipariş verebilirsiniz.