Erkek Yüzükleri

By | 31 Ekim 2014

erkek-yuzukleri-Erkeklerin en çok kullandıkları takıdır yüzük… Erkek yüzük modelleri erkeklerin belirgin genel özellikleri göz önüne alınarak kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Erkek yüzükleri gümüş ve çelik madenlerinden genellikle yapılmaktadır. İslam dininde erkeğin altın takması haram olduğu için çok fazla altın erkek yüzük modeli üretilmemektedir.

Gümüşten imal edilen Erkek yüzük modellerinden en kalitelisi 925 ayar gümüşten imal edilen modellerdir ama her bütçeye uygun olması için daha düşük ayarlarda ki gümüşlerdende imal edilen gümüş yüzük modelleri vardır.

Kaliteli gümüşten imal edilen erkek yüzüklerinin üretildiği madene uygun yine kaliteli taşlarla kombinler yapılarak yeni modelleri tasarlanmaktadır. Bu tarz erkek yüzük modellerinde kullanılan taşlar genellikle oltu taşı, akik taşı, lal taşı, doğal sedef taşı, kana taşı, fruze taşı vb… taşlardır.

erkek-yuzukleriErkek yüzüklerinde bazen tasarımcılar telkari usul yüzüklerde tasarlanmaktadır. Telkari erkek yüzük modelleri de beylerin çok beğenerek kullandıkları hatta klasikler arasına giren erkek yüzük modelleri arasındadır.

Son zamanların en fenomen erkek yüzükleri hiç şüphesiz taraftar yüzük modelleridir. Büyük takımların amblemleri kullanılarak yapılan taraftar yüzükleri özellikle fanatik futbol taraftarları tarafından tercih edilen erkek yüzük modelleri arasındadır.

Bunların dışında kişiye özel ister isim işlenen ister herhangi bir amblem yada motif işlenen özel tasarım erkek yüzükleri de ne istediğini bilen beyler tarafından beğenilerek tercih edilmektedir.