Duru Esans

By | 17 Ekim 2014

   duruesansEsans,  Bitkilerin çeşitli kısımlarından koku verici maddelerin açığa çıkarılarak çeşitli maddeler, kimyasallar eklenerek elde edilen kalıcılığı diğer kokulara göre daha yoğun olan kokulardır. Doğal ve sentetik esanslar da yer almaktadır. Esans kokularında çeşitlik de vardır. Birçok esans markaları da bulunmaktadır. duru esans bu markalardan birisidir. duru esans firması 1991 senesinde, kozmetik ve tekstil sektörüne yönelik plastik  ambalaj üretimi ile faaliyetine başlamıştır. 

İlerleyen süreçte yurt içi ve yurt dışında züccaciye üzerine üretim yapan köklü firmalar ile stratejik işbirliğine girerek, müşterilerimizin markalarını yansıtacak, kozmetik şişeleri, dekoratif şişeler ve zeytinyağı sektörüne yönelik özel cam şişe üretimi çözümleri de getirmişlerdir.

Müşterilerin ambalaj ihtiyaçları doğrultusunda, siparişe özel cam şişe ve kavanoz imalatının yanında ayrıca  kozmetik şişeleri, parfüm şişeleri, ilaç ve ecza şişeleri ve çok amaçlı kullanıma uygun şişelerin de siparişe özel ithalatını gerçekleştirmektedirler. 2009 senesinden itibaren müşterilerin markalarına özel ve promosyona yönelik fason parfüm ve kolonya duru esans üretimini de gerçekleştirmektedirler. http://www.ihvan.com.tr/esans-ve-koku-cesitleri adresinden de duru esans ve esans çeşitlerine ulaşarak, sipariş verebilirsiniz.