Dini Tablolar

By | 29 Aralık 2014

dini-tablolar

Evimizi iş yerimizi daha doğrusu yaşadığımız ve bulunduğumuz mekanları daha güzel hale getirmek için bazı dekoratif aksesuarlar kullanırız. Bu aksesuarlardan biride duvarlarımızı süsleyen tablolardır. Tablolar pastel boya, sulu boya, kara kalem, guaj boya, yağlı boya başta olmak üzere bir çok farklı malzemeler kullanılarak yapılmaktadır. Üretildiği malzeme dışında içerik olarakta çok farklı tablolar vardır. İnsan figürlerinin olduğu tablolar, manzara tabloları, natürmort tablolar ve dini tablolar gibi… Kullanacak kişiler çok çeşitli bu tablolardan beğenilerine göre arzu ettiklerini tercih ederler ve kullanırlar.

dini-tablolar-

Dini tablolarda kendi arasında bazı bölümlere ayrılır; Ayetli Tablolar, Osmanlı motifli tablolar, Tuğralı tablolar, Kabe resimli tablolar, Allah & Muhammed lafızlı tablolar,  Kelime-i Tevhid  tabloları, Hilye-i Şerif tabloları, Mekke & Medine Temalı tablolar, Bereket Dualı tablolar, Nazar Ayetli tablolar, 35 Besmele Kabartma Oval Tablo, Esmaül Hüsna – Ayetel Kürsi tabloları vb… tablo örnekleri müslümanlar tarafından en çok tercih edilen dini tablolar arasında gelmektedir.

Dini tablolar manevi açıdan kalplere hitap ettikleri kadar görsellik açısından da gözlere hitap ederek beğeni almaktadırlar. Özellikle  sawaroski taşların, gümüş ve simli yaldızların, kabartmaların ve ayna parçacıklarının kullanıldığı dini Dini tablolar daha çok beğenilerek rağbet görmektedirler.

Dini tabloların her bütçeye ve her zevke uygun olan bir çok çeşidinin bulunduğu ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden istediğiniz Dini tabloları güvenli kargo teslim hizmeti ile sipariş verebilirsiniz.