Dini Hediyeler

By | 6 Mart 2015

Müslümanların başka bir müslümana sünnet olduğunu bilerek Allah rızası için hediye alması dinimiz tarafından tavsiye edilen davranışlardan biridir. Peygamber Efendimiz’de (sav) hediyeleşirmiş bu yüzden hediyeleşmek sünnettir. Hediyeleşmenin de belli bir adabı vardır. Örneğin hediye karşılık beklemeden verilmelidir.

dini-hediyelerHerkes bütçesinin yettiğince istediği eşyayı hediye olarak karşısındakine verebilir. Fakat özellikle müslümanlar dini hediyelerle hediyeleşirlerse daha güzel olur. Hatta bazı dini hediyelerden hem hediye veren hem de hediye alan Allah tarafından mükafatlandırılabilirler. Bu tarz dini hediyelere özellikle Kuran-ı Kerim örnek verilebilir. Kuran okundukça her iki tarafa da ecir kazandırır.

dini-hediyeler-Kuran dışında bir çok dini hediyeler bulunmaktadır. Bu dini hediyeleri şu şekilde sıralayabiliriz; dini içerikli yaş grubuna ait kitaplar, Ayetli – Dualı panolar, tablolar, tuğralı kolye, küpe, bileklik, saat, yüzük gibi aksesuarlar, kabe maketleri, Yasin kitapları, seccade çeşitleri, tesbihler, takkeler, bayanlar için şal, örtü, yemeni, ezan okuyan saat, namaz kıldıran seccade, kalem Kuran, misvak, pusulalı seccade, kına, sürme, esans, haşema çeşitleri, bayanlar için tesettür giyim kıyafetleri, çocuklar için dini içerikli zeka oyunları, oyuncaklar vb… eşyalar dini hediyelerin en başında sayılan hediyeliklerdir.

Dini hediyeler hem uygun fiyatı ile hem de her çeşidi ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edilebilir. Ayrıca istediğiniz tarzda hediye paketi yapılarak kendi istediğiniz not ilave edilerek bildirdiğiniz adrese 1 gün içinde kargo ile teslim edilmektedir.