Dini Çerçeveli Tablolar Nereden Alabilirim?

By | 21 Haziran 2019

Dini Çerçeveli Tablolar Nereden Alabilirim?

Dini Çerçeveli Tablolar Nereden Alabilirim?

Bilindiği üzere, Hz. Peygamber “Bilin ki, kıyamet günü insanların en çok azap görecek olanı Allah’ın yarattıklarını taklit edenlerdir” buyurmuştur. Bu nedenle dinimizde canlı mahlûkların her türlü heykel ve resimleri yasaktır. Ancak İslam alimleri İslam ahlakına ve adabına aykırı olmayan, manzara, ağaç, taş ve hatıra resimleri gibi cansız şeylerin resimlerinin yapılmasını ve bu sanatla iştigal edilmesini caiz görmüşlerdir. İslam alimleri aynı zamanda tapınma amacı güdülmeyen ve genel ahlaka aykırı olmayan canlı varlıkların resimlerinin yapılmasını da uygun görmüşlerdir. Dolayısıyla, bu şekilde hazırlanmış tabloların dekoratif amaçla kullanılmasına ve örneğin evlerimizin duvarlarına asılmasında bir sakınca yoktur. Ancak anlaşılabileceği üzere, müminlerin bu tarz tabloları satın alırken dikkatli olmaları gerekmektedir.

İslami dekoratif ürünler ve tablolar

Bu nedenle, dini çerçeveli tablolar nereden alabilirim sorusu, İslami kurallardan ayrılmak istemeyen her müminin sorduğu bir sorudur. Bu sorunun en doğrudan ve basit cevabı, İhvan web sitesi şeklindedir. Tüm İslami ürünler bakımından sektör lideri olan İhvan, dini kurallara uygun dekoratif ürünlere de koleksiyonu içerisinde yer vermektedir. Dini çerçeveli tablolarımız, İslami kuralların ışığında hazırlanmış olup, tereddüt göstermeden satın almanız ve evlerinizde kullanmanız mümkündür. Tüm ürünlerimiz, avantajlı fiyatlar ve uygun koşullarla satışa sunulmuştur. Kapıda ödeme yapmanız mümkün olup, siparişleriniz ücretsiz kargo ile Türkiye’nin her yerine teslim edilmektedir. İslami dekoratif ürünler bakımından, İhvan web sitesi size gereken tek güvenilir adrestir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.