Damla Tesbih

By | 18 Ekim 2014

damlatesbih

Damla tesbih kehribar şık görünümü nedeni ile koleksiyon yapanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir tesbih modeli olarak öne çıkmaktadır. Ancak kehribarın son derece zor bulunan bir madde olması hem damla tesbih fiyatlarını yükseltmekte hem de bu nadide tesbih modellerinin taklitlerinin yapılmasına neden olmaktadır.

damla tesbihin orjinal olup olmadığını anlamak için farklı pek çok yöntem bulunmaktadır. Ancak son yıllarda sahte damla kehribar tesbihlerin üretiminde kullanılan teknikler nedeni ile anlaşılması son derece zor olan tesbihler piyasada satılmaya başlanmıştır. Hatta bazı ürünler sadece yapılan testler sonucu anlaşılabilecek kadar kalitelidir. Bu nedenle tesbih modelleri için güvenilir internet sitelerini kullanmak gerekmektedir.

damla tesbih için belirleyici en önemli özellik yoğun çam kokusudur. Çam reçinelerinin birikmesi sonucu oluşması nedeni ile kehribar yakıldığı zaman etrafa son derece yoğun bir çam kokusu
yayar. Bunun için sivri bir cisimle tesbihin bir taşından azıcık kazımanız ve kazıdığınız bu tozu yakmanız yeterlidir. ihvan.com.tr adresinden tesbih ve tesbih modelleri hakkında bilgi edinerek, sipariş verebilirsiniz.