Cübbeli Ahmet Hoca Sohbetleri

By | 20 Kasım 2014

cübbeli-ahmet-hoca-sohbetleri-Merkezi İstanbul Fatih’te bulunan İsmail Ağa cemaatinin önemli ve tanınmış hocalarından biride ”cübbeli hoca” lakabı ile tanınan Ahmet Mahmut Ünlü hoca efendidir. Cübbeli Ahmet Hoca kıvrak zekası ve kuvvetli hafızası sayesinde ilim hayatını çabuk tamamlamış ve 12 yaşında kürsüye çıkarak vaaz vermeye sohbet etmeye başlamıştır. Cübbeli Ahmet Hoca sohbetleri bu yaşından beri kesilmeden devam etmiştir.

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetleri her kesim insan tarafından sıkılmadan ilgi ile dinlenen sohbetlerdendir. Bu denli zevkle dinlenmesinin sebebi Cübbeli Ahmet Hoca sohbetlerinde kıvrak zekası ile mizahi bir üslub kullanması ve sohbeti meraklı hale getirerek dinleyen cemaatin sıkılmasını engellemesi sayesinde olmuştur.

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetlerinde cemaatten gelen hemen her soruya kendi üslubunca farklı hazır cevaplılığıyla verdiği cevaplarla ünlenmiş bir hoca efendidir.

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetlerine sadece İsmail Ağa cemaatinde ve camilerde devam etmekle kalmayıp basın ve son teknoloji olan sosyal ağlardan da devam etmiştir.cübbeli-ahmet-hoca-sohbetleri

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetlerini kendi açtığı Lalegül TV ve Lalegül FM de ki programlardan da dinleyebilirsiniz. Hem bu kanallarda hem yeni sohbetleri hemde yıllardır cemaat ve camilerde devam ettiği eski sohbetleri de yayınlanarak müslümanların faydalanmaları sağlanmaktadır.

Ayrıca internet üzerinde ki sosyal paylaşım sitelerinde de Cübbeli Ahmet Hoca Sohbetlerinin bir çok videosu yayınlanmıştır. Bu sitelerden de Cübbeli Ahmet Hoca sohbetlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetlerinin yayınlandığı dini eserlerine ihvan.com.tr online sitemizden de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.