Cübbe Fiyatları

By | 20 Ocak 2015

cübbe-fiyatları-Cübbe elbise üstüne giyilen bol, dizlere kadar olan , hakim yaka, düğmesiz, kolları bol kesim giysidir. Cübbe eski çağlarda halk arasında kullanılmış olan yaygın bir giysi olsada günümüzde halk içinde kullanılmamaktadır. Cübbeyi genellikle bazı meslek grupları resmi kıyafet olarak kullanmaktadır. Cübbeyi en çok kullanan meslek grubu din adamları ve hocalardır. Din adamlarının dışında hukukçular ve üniversite öğretim üyeleride cübbe kullanmaktadırlar. Bir de üniversiteden mezun olan öğrenciler mezuniyet törenlerinde cübbe giymektedirler.

Cübbe özellikle din adamları için görevleri basşındayken vazgeçilmez giysilerden bir biridir. Ayrıca din adamlarının görevi başındayken cübbe giymek gibi bir zorunluluklarıda vardır.

cübbe-fiyatlarıCübbenin bir çok model ve çeşidi bulunmaktadır. Cübbe fiyatlarıda bu model ve çeşitliliğe göre değişmektedir. Özellikle cübbenin imal edildiği  kumaşının cinsine göre ve cübbenin üzerine işlenen  işelemlerinin sıklığına göre cübbe fiyatları farklılık göstermektedir.

Kırışmayan, yakmayan ve terletmeyen kumaştan imal cübbeler en makbul ve en kullanışlı cübbelerdir. Çünkü bu cübbelerin kullanımı çok rahattır. Bu tarz kumaştan imal cübbe fiyatları diğerlerine göre biraz fazladır. Cübbe fiyatları fazla olan diğer cübbe grubu ise işlemeleri yoğun olan cübbe modelleridir. Bir cübbede ne kadar sık işleme varsa ve bu işlemelerin ipi sırmadan ise o cübbe fiyatları yüksek gruptan cübbeler arasında yer almaktadır.

Uygun cübbe fiyatlarını ve bol çeşit cübbe modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilir, inceleyebilir, arzu ettiklerinizi kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.