Çorap Mest Kullanmak Caiz mi

By | 21 Haziran 2019

Kış aylarının gelmesiyle birlikte özellikle müminler abdest almakta yaşadıkları zorluk ve sıkıntıları rahatlatmak istemektedirler. Tabii ki İslamiyet’te Müslümanların ibadet rutinlerini kolaylaştıracak bazı izinler bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de abdest esnasında ayaklara mest giymektir. Yani müminlerin ayaklarına mest giymek sureti ile ayaklarını abdest sırasında bir kez daha yıkama zahmetleri ortadan kalkmaktadır. Tabii ki bu konuyla ilgili Allah dostlarının merak ettiği bazı hususlar bulunmaktadır. Örneğin birçok kişi Çorap mest kullanmak caiz mi gibi soruları gündeme getirmektedir. Aslında bakıldığında çorap mest giymenin dini yönden hiçbir sakıncası bulunmamaktadır. Yalnız müminlerin çorap mestlerin dinimize uygunluğuna dikkat etmeleri yeterli olacaktır.

Ülkemizde piyasaya sürülen çorap mest ürünleri dini yönden uygun olarak üretilmektedir. Yani mest giyme kriterlerine bire bir uyum sağlayan bu ürünler rahatlıkla temin edilip kullanılabilmektedir. Asla su geçirmeyen ve son derece dayanıklı olan mest çorap ürünleri internet üzerinden sipariş verildiği takdirde ayağınıza kadar gelmektedir. Türkiye’nin en güvenilir dini satış sitelerinden bir tanesi olan ihvan.com.tr adresi de çorap mest satın al işlemi yapacak müminlerin imdadına yetişmektedir. Siz de tamamen caiz olan ve kullanım kolaylığı nedeniyle tercih edilen çorap mest ürünlerini İhvan sitesi aracılığıyla satın alabilir, kış aylarında abdest almayı kolaylaştırarak ibadetlerini huşu içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.