Çocuklar İçin Namaz Elbisesi

By | 21 Haziran 2019

Çocuklar İçin Namaz Elbisesi

Çocuklar İçin Namaz Elbisesi

Bilindiği üzere, namaz kılmanın pek çok şekil şartı mevcuttur. Bu şekil şartlarından birine dahi riayet edilmemesi, kılınan namazın kabul olmaması ile sonuçlanacaktır. En bilinen şekil şartlarının başında da, temizlik ile tesettür kurallarına riayet gelmektedir. Temizlik, sadece abdest alarak elde edilebilecek bir şey değildir. Abdest beden temizliğini sağlasa da, giyim kuşamın da yüce Allah’ın huzuruna çıkılabilecek bir temizlikte olması gereklidir. Kirli, yırtık ve özensiz giysilerle namaz kılınmaz. Aynı şekilde, namaz kılarken tesettür kurallarına uymak ve vücut üzerinde çeşitli bölgeleri örtmek gerekir. Erkekler için bu bölgeler diz kapağı ile göbek arasıdır. Kadınlar içinse, el, ayak ve yüz dışında kalan tüm bölgelerdir.

Namaz Elbisesi Satın Al

İşte namaz elbisesi modelleri, her iki şartı da kolaylıkla yerine getirmektedir. Sadece namaz kılınırken kullanıldıkları için, daima temiz kalırlar. Kalın, bol kesimli kumaştan imal edildikleri için de, tesettür kurallarına uygundurlar. Çocuklar için namaz elbisesi modelleri, bu elbiselerin küçük yaştaki çocuklar için üretilmiş halleridir. Her ne kadar ergenliğe girmeyen çocuklara namaz kılmak farz olmasa da, küçük yaştan itibaren bu alışkanlığın kazandırılması en uygunudur. Çocuklar için namaz elbisesi modelleri, çocuğunuzun hem temizliğe ve hem de tesettür kurallarına aşinalık kazanmasını sağlayacak ve ona her iki alışkanlığı da kazandıracaktır. İhvan web sitesi, yetişkinler ve çocuklar için namaz elbisesi modellerini uygun fiyatlarla satışa sunmuştur.

Bayan Namaz Elbisesi / Kıyafeti Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.