Çift Kat Tülden Ferace Modelleri Stoklarda

By | 20 Haziran 2019

Ferace Modelleri

Çift Kat Tülden Ferace Modelleri Stoklarda

Ferace modelleri tamamen bizim kültürümüze özgü bir kıyafet olup, binlerce yıldan bu yana da kullanılmaktadır. Gerçekten de, ferace modelleri için Anadolu köylülerin sokak kıyafeti olduğunu söylemek mümkündür. Diğer kıyafetlerin üzerine giyilen ferace modelleri, saniyeler içerisinde tesettür kurallarına uygun bir görünüm elde edilmesini sağlar. Zaten sokak kıyafeti olarak adlandırılmasının nedeni de budur. Pratik bir giysi olup, kullanımı son derece rahat ve kolaydır. Günümüzdeki ferace modelleri için de aynısını söylemek mümkündür. Görünüm olarak biraz değişmiş ve pardösüleri andırır hale gelmişlerse de, kullanımları halen basittir. İnce bir kumaştan üretildikleri için, sıcak havalarda da kullanılabilirler.

Tüllü Ferace Modelleri

Bir fermuarla açılıp kapandıkları için de, çok kısa bir süre içinde giyilmeleri mümkündür. Halen bir sokak kıyafeti olan ferace modelleri, çok değişik renk, desen ve kumaş seçenekleri ile üretilip satışa sunulmaktadır. Çift kat tülden ferace modelleri, bunun güzel bir örneğidir. İsminden de anlaşılabileceği gibi iki kat tül kumaştan üretilen çift kat tülden ferace modelleri, son derece hafif ve ferah giysilerdir. Buna rağmen ten rengini göstermez ve vücut hatlarını belli etmezler. Çift kat tüllü feraceler, yaz aylarında giymeye en uygun tesettür giysileri arasındadır. İhvan web sitesi, bu özel model dahil tüm ferace koleksiyonunu uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. Tüm siparişleriniz adresinize kadar kargo ile teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.