Ceyo Tavaf Patiği

By | 23 Ekim 2014

ceyo-tavaf-patigiHac ve umre ziyaretinin belki de en önemli ibadeti Kabe’yi tavaf etmektir. Kabe ve Kabe’nin çevresi çok önemli ibadet merkezlerinden biridir. Bu kadar önemli olan Kabe ve çevresi bazı yasaklarla, kurallarla ve düzenlemelerle koruma altına alınmıştır. Bu kurallardan biride Kabe çavresine ayakkabı ile girilememesidir. Yani dışarıda kullanılan altı tozlu yada pis olan ayakkabı yada terlik ile kabenin çevresine girilip tavaf yapılması yasaktır. Kabenin çevresi mermerlerle çevrilmiştir. Bu yüzden yalın ayak yada ayağa herhangi bir şey giymeden tavaf yapmak çok zordur. Ayaklar üşüye bilir yada kalabalıksa tavaf sırasında ayağınıza başka tavaf yapa insanlar basabilir yada ayağınız terleyip kayabilir. Bu gibi istenmeyen olaylarla karşılaşmamak için ve daha rahat tavaf yapabilmek için insanlar tavaf patiği denilen eşyayı kullanmaktadırlar.

Bir çok seçkin ayakkabı markası gibi ceyo da tavaf için kullanılan tavaf patiği üretmektedir. Ceyo tavaf patiği üretiminde malzeme olarak deri kullanılmaktadır. Deri ceyo tavaf patiğin de ayakları hava aldıracak delikler açılmıştır böylece ayağın terlemesi engellenmiştir. Ceyo tavaf patiğinin alt tabanına kağuçuk eklenmiştir. Kağuçuk taban, tavaf sırasında ayağın kaymasını engeller. Ceyo tavaf patiğinin yanları lastikli olarak dizeyn edilmiştir. Bu lastikler sayesinde tavaf patiği ayağı tam sararak tavafta tavaf patiğinin ayaktan çıkmasını engellemektedir.

Ceyo tavaf patiği kalitelidir. Görüntü olarak estetik bir görüntüye sahiptir. Ceyo tavaf patiği modelleri kadın, erkek, ve çocukların kullanacağı şekilde ve onların ayak numaralarına göre üretmektedir. Ceyo tavaf patiği siyah ve beyaz olmak üzere iki renkte üretilmiştir.

ceyo-tavaf-patigi-