Cep Yasin Kitabı

By | 29 Ocak 2015

cep-yasin-kitabıYasin kitabı müslümanlar arasında bir çok ortamda okunan ibadet kitaplarının başında gelmektedir. Yasin kitabı bir çok ebatta basılmaktadır. Bu ebatlar cep boy Yasin kitabı, hafız boy Yasin kitabı, normal boy Yasin kitabı, rahle boy Yasin kitabı, cami boy Yasin kitabıdır.

Ebat olarak Cep Yasin Kitabı en çok kullanışlı olan Yasin Kitabıdır. Müslümanlar olarak yolculukta, seyahatte, altın günlerinde, mezarlık ziyaretlerinde, hastahane refakatlerinde, gezmede, uzun yollarda, herhangi bir bekleme durumunda vaktimizi boş geçirmeyi sevmeyiz ve Yasin kitabını açar hemen Yasin suresi başta olmak üzere dualar ve sureler okumaya cep-yasin-kitabı-başlarız. İşte bu tarz durumlarda Cep Yasin Kitabının yanımızda olması çok önemlidir. Diğer ebatlarda ki Yasin kitapları çantamıza, cebimize zor sığar yada taşınması çok zordur. Cep Yasin Kitabı ise kolaylıkla hem bayanların çantasına hemde bayların montlarının ceketlerinin cebine sıar. İhtiyaç halinde Cep Yasin Kitabı bulundukları yerlerden çıkartılır ve okunur.

Cep Yasin Kitabı diğer Yasin kitapları ile aynı içeriğe sahiptir. Boyutunun küçük olmasına aldanıp içeriğinin daha az olduğu düşünülmemelidir. Çünkü Cep Yasin Kitabında diğer boyutlardaki tüm Yasin’lerde bulunan her dua, sure ve tesbihatlar bulunmaktadır.

Cep Yasin Kitabı ve tüm Yasin kitabı çeşitlerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden kapıda ödeme ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz.