Belkıs Esans

By | 18 Ekim 2014

belkısesansEsans, bitkilerin çeşitli kısımlarından kokulu yağın çıkarılarak çeşitli maddeler eklenmesiyle elde edilen güzel kokulardır. Günümüzde birçok esans markası yer almaktadır. belkıs esans bu markalardan birisidir. Belkıs Ticaret olarak, 1968 yılında belkıs esans alım ve satımı ile ticarete başlayan firma unvanını 2000 yılında belkıs esans ve plastik sanayi ltd.şti olarak değiştirerek faaliyetine devam etmektedir. Şirket PVC şişe imalatı ve esans alım satımı olarak başlanmıştır.

2003 yılından sonra yurt dışı mümessillikleri alarak esans konusunda ürün portföyünü genişletmiş, PVC şişe imalatının yanında da cam parfüm şişesi, valf, cam kalem şişesi gibi ürünlerin ithalatını da yapmaya başlamıştır. Belkıs Esans firması hizmetlerini kaliteli, verimli ve yetkinlikle sunabilme becerilerine sahip olmak, müşterilerine ve çalışanlarına samimi duygular içinde dürüstlük ve ahlaki normlar içinde davranmaktadır. Şirketimiz rekabetini etik değerlere duyarlı kalarak sürdürür. Yasalara azami derecede saygı duyar ve bağlı kalır. Şirketimiz müşterisinin memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak için politikalar geliştirmiştir.

 

Müşteri memnuniyetine, müşteri beklentilerine, müşteri ihtiyaçlarına sürekli pozitif reaksiyonlar verebilmek için yönetsel, sistemsel, teknolojik göstermek ve sektörde sürekli, sağlıklı ve kalıcı büyüyerek istihdama, ekonomiye ve pazara değer katmak olmuştur. http://www.ihvan.com.tr/esans-ve-koku-cesitleri adresinden de esans çeşitlerine ulaşarak, sipariş verebilirsiniz.