Bayan Yüzük Modelleri Ve Fiyatları

By | 11 Kasım 2014

bayan-yüzük-modelleri-ve-fiyatları-Bayanlar için yüzük modelleri süs amaçlı bir takı yada aksesuar olmaktan çok daha büyük anlam ve önem taşır. Yüzük alyans yada tek taşsa sevdiğiyle yada eşiyle olan birlikteliğini anlatır. Evlatlarından hediye gelen kalpli yada figürlü bir yüzük modeli ise anneliğin sıcak mutluluğunu hatırlatır. Arkadaşın yada yakın bir dostun hediyesi ise akrabalık bağı dışında da güvenilecek sımsıkı dostların varlığının kıymetini anlatır. Anlaşıldığı gibi yüzük sadece aksesuar değil bir çok duyguyu taşıyan kıymetli bir objedir bayanlar için.

Bu kadar önemli olan bayan yüzük modelleri ve fiyatları da değişiklik göstermektedir. Manevi olarak paha biçilemez olan bayan yüzük modelleri maddi açıdan her bütçeye uygun olarak üretilmiştir. Zengin veya fakir olsun bütün bayanların kendilerine uygun yüzük modeli bulmaları hiçte zor değildir.

bayan-yüzük-modelleri-ve-fiyatlarıBayan yüzük modelleri ve fiyatlarının değişiklik göstermesinin bir çok sebebi vardır. Tabi ki en önemli sebep yüzük modelinin yapıldığı materyaldir. Örneğin altın yüzük modeli ile imitasyon yüzük modeli aynı fiyatta olamaz. Çünkü iki materyalinde maliyeti farklıdır. Altından imal edilen bir yüzük modeli yüksek maliyetli imitasyon yüzük modeli ise düşük maliyetli yüzük modelidir.

Bayan yüzük modelleri ve fiyatlarının değişiklik göstermesinde ki diğer faktörler, kullanılan değerli taşlar, gramı, yapılan işçilik vb. faktörlerdir.

Hem kaliteli hem uygun fiyatlı bayan yüzük modelleri arıyorsanız gümüş yüzük modellerini seçebilirsiniz. Gümüş hem değerli bir madendir hemde altın kadar pahalı değildir. Gümüş bayan yüzük modelleri ve fiyatlarını ihvan.com.tr den inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.