Armine Ferace Modellerinde Yeni Sezon Ürünleri Satışta

By | 20 Haziran 2019

Ferace Modelleri

Armine Ferace Modellerinde Yeni Sezon Ürünleri Satışta

Ferace modelleri, tesettür giyim içerisinde önemli bir yer tutmaktadır. Görünüm olarak pardösülere benzeyen bayan feraceleri, neredeyse bin yıldan bu yana kullanılmakta olan geleneksel bir giysidir ve Anadolu köylerinde sokak kıyafeti olarak kullanılmaktadır. Tesettür modası içinde yeninden tanımlanan bayan ferace modelleri, günümüzde gerek günlük hayatta ve gerekse de çalışma hayatında kullanılmaya uygundur. Feraceler pardesülere kıyasla daha ince bir kumaştan imal edilir ve bu nedenle sıcak havalarda rahatlıkla giyilebilir. Belden kuşaklı ferace, kot kumaşından ferace, dantelli ferace gibi çok sayıda model seçeneği mevcuttur. Aynı şekilde, büyük beden ferace modelleri de kolayca bulunabilmektedir.

Armine Ferace Yeni Sezon

Feracelerin yaygın kullanıma sahip tesettür kıyafetleri arasında olması nedeniyle, pek çok firma ferace üretimi gerçekleştirmektedir. Ancak arzulanan kalitede üretim yapan firma sayısı oldukça azdır. Armine, bu firmalardan biri ve en başta gelenidir. Armine ferace modelleri, daima yeni sezon modasına uygundur ve yüksek üretim kalitesine sahiptir. Armine ferace fiyatları ise bütçenizi zorlamayacak niteliktedir. 1994 yılında kurulan Armine, Bursa merkezlidir ve 9.600 metrekarelik fabrikasında dünya kalitesinde tesettür giyim üretimi gerçekleştirmektedir. Hâlihazırda 24 Mağaza ve toplam 32 şube ile 9.697 m2 alanda mağazacılık hizmeti sunmaktadır. İhvan web sitesi, Armine ferace modelleri satın almak için en uygun fiyatları ve en çok sayıda model seçeneğini barındırmaktadır.

Yeni Sezon Ferace Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.