Adap Mayo

By | 14 Şubat 2015

Haşema sektörü gün geçtikçe gelişmekte olan en yeni mayo sektörlerinden biridir. İlk üretime başladığında haşema tesettür giyimin yan kuruluşu olarak üretilmekteydi ama zamanla haşemanın kullanıcılarının artması, taleplerin çoğalması ve yeni model ihtiyaçlarının ortaya çıkması ile birlikte haşema başlı başına ayrı bir sektör olmuştur.

adap-mayoHaşema sektörünün öncü bazı firmaları bulunmaktadır. Bu firmalardan biriside hiç şüphesiz Adap Mayo firmasıdır.

Adap Mayo kaliteli kumaştan üretilmiş haşema çeşitleri, farklı stile sahip mayoları, hem yeni hemde klasik tarzda yeni modelleri ile haşema sektörünün öncü kuruluşlarından olmuştur.

Adap Mayo haşema modellerini üç grup altında hizmete sunmuştur. Bu gruplar eşofman grubu, havuz mayosu grubu, tesettür mayosu grubudur.

Adap Mayo eşofman grubunda bulunan eşofman modellerinin isimleri şöyledir; cemre eşofman ve samira eşofman modeli

adap-mayo-Adap Mayo tesettür mayosu grubunda bulunan haşema modellerinin isimleri ise; Asya Haşema, Azra Haşema,  Bahar Haşema, Erva Haşema, Eslina Haşema, Feray Haşema, Gözde Haşema, Hanne Haşema, Hilal Haşema, Menekşe Haşema, Orkide Haşema, Talya Haşema şeklindedir.

Adap Mayo Havuz Mayosu grubundaki modellerinin isimleri ise şöyledir; Ayça Havuz Mayosu, Başak Havuz Mayosu, Hilal Havuz Mayosu, Mira Havuz Mayosu, Neva Havuz Mayosu, Rana Havuz Mayosu şeklindedir.

Havuz Mayosu, Eşofman ve Haşema modellerinin tümünü www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasında hem uygun fiyatlarla hemde taksitli kapıda ödeme seçenekleri ile temin edebilirsiniz.