Ateş Kehribarı Tesbih Fiyatları

By | 18 Ekim 2014

ateşkehribarıtesbihfiyatları    Kehribar taşı olarak bildiğimiz , çok kişi tarafından taş olarak bilinse de, aslında kehribarın taş olmadığını belirtmemiz gerekmektedir. Kehribar, reçinenin fosilleşmiş hali olarak bilinmektedir. Kehribar taşı özellikleri arasında ilk olarak yumuşaklığından söz etmek gerekmektedir. Kehribar taşı özelliklerinden bir diğeri de çok hafif oluşudur.

Kehribar taşı özellikleri arasında yer alan, kehribarın yakıldığı sırada çevreye yayılan çam kokusudur. Özellikle tespih yapımında kullanılmaktadır. Gerçek ateş kehribarı tesbih fiyatları ile sentetik olarak elde edilmiş ateş kehribarı tesbih fiyatları değişmektedir.
Bunun yanında, fosilleşmemiş doğal çam sakızı, sentetik çam sakızı, cam, ve plastik, kehribarın taklit edilen şeklinin imalatında kullanılmakta olan malzemelerdir.

Gerçek ateş kehribarı tesbih aynı zamanda fayda da sağlamaktadır.Kehribar taşı faydalarından söz edecek olursak, kehribar taşı faydaları arasında ilk olarak tiroit ve boğaz enfeksiyonlarının tedavisinden söz etmemiz gerekmektedir. Guatr tedavisi de kehribar taşı faydaları arasında yer almaktadır. Kehribar taşı faydalarından söz ederken, dalak, mesane, böbrek, ve karaciğer temizliğine olan katkısından da söz etmek gerekmektedir. Belirtilen organların sağlıklı çalışmasını sağlamak da kehribar taşı faydaları arasında yer almaktadır. https://www.ihvan.com.tr/toptan-tesbih adresinden de kehribar teşbih siparişi verebilirsiniz.