Zemzem Suyu Özellikleri

By | 26 Eylül 2014

zemzemsuyuözellikleriKutsal su olan zemzem suyu özellikleri diğer sulara göre farklı özellikler barındırmaktadır. Örneğin; Zemzem suyu diger sulara nazaran daha az kükürt taşımaktadır. zemzem suyu özellikleri ne dair birçok araştırma yapılmıştır ve yapılmaktadır. Araştırmalara göre diger sulara gore cok daha besleyicidir ve cok daha fazla mineral barındırmaktadır.

Açlığını gidermek için içen kişinin açlığını, susuzluğunu gidermek için içenin susuzluğunu giderir. zemzem suyu özellikleri nden şaşırtıcı olanlarından  biriside Sadece 1,5 metre derinligindeki ufacık bir kuyudan çıkan su, hac mevsimi boyunca milyonlarca hacinin tum su ihtiyacini karşılamaktadır ve hicbir zaman ne azalma ne de kuruma göstermemektedir. Dünya Sağlık Örgütnun raporlarina gore dünyadaki en icilebilir ve saglikli sulardan biri olması zemzem suyu özellikleri nden birisidir.

Bir araştırmaya göre de dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem suyu olmaktadır. Zemzen suyunun kutsal su olmasına dair birçok hadisler ve ayetlerde yer almaktadır. Bu şaşırtıcı biçimde zemzem suyu özellikleri nin bulunması Allahın bahşettiği büyük nimetlerden birisidir. Kutsal topraklara gidemeyen fakat zemzem suyu ndan içmek isteyenlerimiz
http://www.ihvan.com.tr/hurma adresinden sipariş verebilmektedir.