5 Vakit Ezan Okuyan Saat

By | 21 Ekim 2014

5-vakit-ezan-okuyan-saat- 5 vakit ezan okuyan saat, ezan vakitlerini otomatik olarak her gün okuyan saat modelidir. 5 vakit ezan okuyan saat kullanmak sizin namaz vakitlerini tam ve doğru zamanda bilmenizi sağlayacaktır.

5 vakit ezan okuyan saati kullanmak en çok kimlerin faydasına olur ?

5 vakit ezan okuyan saati her kesim kullanabilir ama bazı kesimler için daha büyük ihtiyaçtır bu saat.

  • Evi camiye uzak olanlar ezan sesini iyi duyamazlar ve namaz vaktinin girip girmediği konusunda tereddüt yaşarlar. Böyle bir sorununuz varsa 5 vakit ezan okuyan saat bu sorununuza çözüm olur ve her vakti zamanında bilmenizi sağlar.
  • Yurt dışında yaşıyorsanız ve yine yakınlarınızda cami yoksa 5 vakit ezan okuyan saat sayesinde namaz vakitlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.Özellikle yurt dışında yaşayanlar için 5 vakit ezan okuyan saat bulunmaz bir nimettir.
  • Yaşınız biraz ortalamanın üstündeyse ve duyma problemleri yaşıyorsanız artık camiden ezanı duydum mu duymadım mı sorununuz ortadan kalkıyor. 5 vakit ezan okuyan saat evinize geldikten sonra devamlı ezanı duyabilecek ve doğru vakitte namazınızı kılabileceksiniz.5-vakit-ezan-okuyan-saat
  • Şehirden uzak bağda, bahçe de , tarlada, yaylada, ormanda, ovada çalışanlar yada yaşayanlar edinecekleri 5 vakit ezan okuyan saat sayesinde artık şaşırmadan, teredtüde düşmeden namaz vakitlerini öğrenip vaktinde namazlarını edebilecekler.

5 vakit ezan okuyan saati aldıktan sonra yaşadığınız ülke ve şehire göre bir kere ayarlamanız yeterli. Bundan sonrasında her namaz vakti girdiğinde sizin bulunuğunuz konuma göre ezan okunacaktır. Namaz vakitleri Diyanet işlerinin belirlediği vakte göre ayarlıdır.