Mevlüt Şekeri Fiyatları

By | 25 Kasım 2014

mevlüt-şekeri-fiyatlarıMevlüt müslümanlar arasında hayır maksatlı olarak her fırsatta okutulan dini bir cemiyettir. İslamiyette hayır yapmak en büyük sevaplardan biridir. Mevlüt cemiyetide hem içinde Kuran okunduğu için hem Peygamber Efendimize (sav) salat ve selamlar getirildiği için hem akraba ve dostlar bir araya toplanıldığı için hemde gelen misafirlere ikramlarda bulunup yedirilip içirildiği için çok faziletli bir dini cemiyetlerdendir.

Mevlüt cemiyetleri farklı amaçlarla okunmaktadır. Yeni bir bebek doğduğunda uzun çmürlü olması ve Allah’a teşekkür etmek için mevlüt okutulur. Yeni bir çift evlendiği zaman evlerinde huzurlu oturmalaraı ve bir ömür boyu evlilkleri bozulmasın diye ev mevlüdü okutulur. Erkek çocukları sünnet olduklarında Peygamber sünneti yerine getirildiği için sünnet mevlüdü okunur. Bir müslüman vefat ettiği zaman arkasından günahlarının affı ve cennete girmesi için vefat mevlüdü  okunur. Görüldüğü gibi toplumumuzda farklı amaçlarla okutulan bir çok mevlüt çeşidi vardır.

Mevlüde gelen misafirlere cemiyet sahipleri kendi bütçeleri dahilinde ikramda bulunur ve hediyeler dağıtırlar. Her mevlüdün değişmeyen tek ikramlığı mevlüt şekeridir. Mevlüt şekeri ne amaçla mevlüt okutursanız okurun muhakkak o cemiyette dağıtılır.mevlüt-şekeri-fiyatları-

Mevlüt şekeri çeşitleri çok fazladır. Bu yüzden mevlüt şekeri fiyatları değişiklik göstermektedir. Mevlüt şekeri fiyatları cemiyet sahibinin yaptıracağı şekerde kullanılacak malzemeye göre yükselebilir veya düşebilir. Bu cemiyet sahibinin nasıl bir şeker isteddiğine bağlı.

Ayrıca mevlüt şekeri fiyatları yaptırılan mevlüt şekeri adedine görede değişir. Yaptırılan şeker adedi yükseldikçe mevlüt şekeri fiyatlarıda yükselir.

En kaliteli ve uygun fiyatlı mevlüt şekerini ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden sipariş edebilirsiniz, hızlı kargo ile 1 günde şekeriniz elinize ulaşır.