Çorap Mes

By | 23 Mart 2015

Çorap mes kış mevsiminde mesh üzerine mest etmek için üretilmiş bir mest çeşididir. Çorap Mes abdest alma işlemini daha kolay hale getirmek için kullanılmaktadır. Çorap Mes kullanımı sünnet olan mesh kullanımı gibi uygundur.

çorap-mesÇorap Mes son derece ileri teknoloji dokuma yöntemleri kullanılarak üretilmiştir. Çorap Mesin imal esildiği kumaş özel üretim bir kumaştır. Çorap Mes kumaşı hem mestte olması gereken özellikleri taşır hem de Çorap Mesi kullanan kişinin ayağının rahat etmesini sağlar. Çorap Mes çelik örgü tarzında bir kumaştan üretilmektedir. Bu sayede Çorap Mes hem sağlamdır, uzun süre kullanılabilir, hem de  ayağa hava aldıra bilme özelliğine sahiptir ki bu özellikte ayağın hem terlemesini hem de ısı kontrolünü sağlar yani ayak ne çok sıcaklar ne de çok üşür.

Çorap Mes ebat olarak standart değildir. Aynı ayakkabılar ya da klasik çorap-mes-mestler gibi numaralıdırlar. Çorap mest numaraları 36 numaradan başlar 45 numaraya kadar devam eder. Yani ayak numaranız kaç olursa olsun size uygun bir Çorap Mes muhakkak ki bulunmaktadır.

Çorap Mes renk olarak ilk önce siyah renkli olarak tasarlanarak üretilmiştir. Daha sonra artan talep ve  istekler doğrultusunda kahverengi ve beyaz renklerde de Çorap Mes üretilip kullanıcı müslümanların hizmetine sunulmuştur.

Çorap Mes çeşitlerini aradığınız her renk ve numarada www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilir.