Tesettür Cinsel Anarşiyi Önler

By | 29 Nisan 2015

tesettur-cinsel-anarsiyi-onler   Tesettür, cinsel anarşiyi önleme işlevi görür. Cinsel arzuların başıboş bırakılması, insanları daha mutlu etmeyecektir. Cinsel arzuların bütünüyle doyuma ulaşması sonucunda insanlar, normal seksin dışına çıkarak anormal ve vahşi tatmin yollarına gideceklerdir. Cinsel serbesti, ahlâk kurallarının gücünü zayıflatacak, cinselliği sınır tanımayan bir tabu haline getirecek, insan! duygular, yerini şehvete ve cinsel sapıklıklara terk edecektir. Namus, aşk, vefa, sadakat, bağlılık, dostluk ve fedakârlık kaybolacaktır. Doyumsuzluk yüzünden kadın ve erkek yozlaşarak niteliklerini yitireceklerdir.
Unutmayın ki, zamanımızda her türlü cinsel serbestliğin yaygın olduğu bir ortamda kadınlar saldırıya uğramakta, çocuklar bile cinsel sapıkların hedefi olmaktadır. Cinsel kargaşa içerisinde, en yakın aile bağları bir anlam ifade etmez duruma geliyor. Bu tür bir serbesti, cinsel tatmini, yaşamın en önemli amacı, hayatın odağı haline getiriyor. Şehvet hırsı, insana ve topluma faydalı duyguları yok ediyor, doğal kabiliyetleri körelterek insan! idealleri öldürüyor.
Tahriklerin olmadığı yerde cinsel dürtüler zamansız tahrik olmayacaktır. Mevcut kurallar, bu içgüdünün meşru ölçüler içerisinde karşılanmasını esasa bağlayacak, toplumda cinsel anarşi önlenecektir. Bütün içgüdüler, doğal ölçüleri oranında doyurulmalıdır. Bunun için de cinsel dürtüleri tahrik ve teşvik ederek çığırından çıkaran ortamlar ıslah edilmelidir. Tahrik edici ve kışkırtıcı unsurlar devre dışı bırakılmalıdır. Açık-saçık resimlerle dolu olan gazeteler, dergiler, pomo filmler sürekli cinsel anarşiyi körüklemektedir. Erkeklerin bakışlarını üzerine çeken bu tür yayınlar ve kadınların çıplaklığı, cinsel anarşinin asıl sebebi olmaktadır.
Kadınların tesettürlü oluşları, toplumda şehveti değil, sevgi, saygı ve huzuru yaygınlaştırır. Cinsel sapıklıkların sebebi, kadınların örtüsü ile gelen sınırlama değildir. Cinsel sapmalar, cinsel güdünün başıboş bırakıldığı ortamların ürünüdür. Cinsel tahrik odakları ortadan kaldırılmalı ve cinsel güdüler meşru zeminlerde tatmin edilmelidir. İşte kadının örtünmesi, cinsel güdünün tahrikini önleyen koruyucu bir sistemdir.