Namaz Kılmayı Öğreten Seccade Kuran Okuyan Kalem

By | 30 Mart 2015

namaz-kılmayı-öğreten-seccade-kuran-okuyan-kalem-Teknolojnin gelişmesi ile birlikte müslümanlara islamitetin gerekliliklerinin daha iyi öğretmek için iki tane önemli ürün üretilmeye başlanmıştır. Bu ürünler Namaz kılmayı öğreten seccade Kuran okuyan kalem ürünleridir.

Namaz kılmayı öğreten seccade Kuran okuyan kalem ürünlerinin işlevleri tamamen müslümanların bilmesi gereken ibadetleri daha çabuk öğretmek üzerine oluşturulmuştur.

Namaz kılmayı öğreten seccade Kuran okuyan kalem ikilisini set halinde alan bir müslüman nereddeyse farz olan ibadetlerin büyük kısmını öğrenme yolunu bulmuş demektir. Hem de hızlı ve kolay bir şekilde.

Namaz kılmayı öğreten seccade Kuran okuyan kalem ikilisinin özelliklerini ve işlevlerini kısaca şöyle tanıta biliriz.

namaz-kılmayı-öğreten-seccade-kuran-okuyan-kalemNamaz kılmayı öğreten seccade adından da anlaşılacağı gibi namaz kılmayı öğretmek için tasarlanmış bir üründür. Namazı tam ve dosdoğru kılmanızı sağlar. Namazı öğretmek yanında, namaz dualarını, namaz tesbihlerini, tekbirlerini, namaz surelerini, ezanı, ezan duasını ve Yasin suresini de öğrenmenize ve hatta kolay bir şekilde ezberlemenize yardımcı olmaktadır.

Kuran okuyan kalem ise dinimizin en önemli ibadetlerinden bir diğeri olan Kuran okumayı size hızlı ve kolay bir şekilde öğretmek için tasarlanmış elektronik bir eşyadır. Kuran okuyan kalemin de bir çok fonksiyonu bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Kuran okumayı tam ve eksiksiz sağlaması, hatim etmenizi sağlaması, namaz dua ve sureleri başta olmak üzere tüm dua ve sureleri ezberlemenizi sağlaması sayılabilmektedir.

Namaz kılmayı öğreten seccade Kuran okuyan kalem setini, size özel fiyat ayrıcalığı ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.