Kutlu Doğum 2015 Teması

By | 19 Ocak 2015

kutlu-doğum-2015-teması-Kutlu doğum haftası kutlamaları her yıl farklı bir tema çerçevesi içinde kutlanır. Kutlu doğum teması Peygamber Efendimizin (sav) bir özelliğinden yola çıkarak belirlenilir. Kutlu doğum haftası temasını Diyanet İşleri Başkanlığında toplanan yetkililer belirler. Bu senede toplanan Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Kutlu Doğum 2015 Temasını belirlermişlerdir. Diyanet İşleri başkanlığının 2015 yılı ocak ayı sonlarına doğru yaptığı açıklamada Kutlu Doğum 2015 Temasının belirlendiğini ve bu temanın “Hazreti Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku” konusu olduğu açıklandı.

Kutlu Doğum haftası bu sene Kutlu Doğum 2015 Teması olan “Hazreti Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku” konusu dahilinde yapılacak etkinliklerle kutlanaca benziyor.

Kutlu Doğum 2015 Temasının işelendiği konferanslar, şiir dinletileri, sinevizyon gösterileri, Peygamber Efendimizin (sav) hayatından kesitler gibi etkinliklerin hazırlıkları Kutlu Doğum 2015 Temasının belirlenmesinden sonra başlanmıştır.kutlu-doğum-2015-teması

Kutlu Doğum 2015 Teması olan “Hazreti Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku” konusuyla ilgili olarakta kutlu doğum haftası etkinlikleri dahilinde küçük birer kitapcık, afiş, broşür gibi basımlarla bu konu hakkında müslümanların bilinçlendirilmesi düşünülmektedir.

Kutlu Doğum 2015 Teması olan “Hazreti Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku” konusunun ele alınması hukuk toplumu olarak bizlere Peygamberimizin (sav) sünnetleri nezdinde ve O’nun bu konuda ki örnek davranışları ile birlikte nasıl saygılı yaşamamız gerektiğini göstermek amacı ile bu tema seçilmiştir.

Kutlu Doğum 2015 Teması etkinliklerinde dağıtabileceğiniz birbirinden farklı kutlu doğum hediyeliklerini www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazamızdan uygun fiyata temin edebilirsiniz.