Arifan Dergisi

By | 29 Aralık 2014

arifan-dergisi-Arifan Dergisi islami içerikli yazıların yayınlandığı bir dergidir. Arifan Dergisi aylık bülten olarak yayınlanmaktadır. İsmail ağa cemaatine bağlı kesim tarafından hazırlanmakta ve basılmaktadır. Genellikle Cübbeli Ahmet hocanın yazılarına yer vermektedir. Derginin hazırlanmasında Cübbeli Ahmet hocanın emeği çok büyüktür. Arifan Dergisi büyükler olduğu kadar çocuklara da hitap etmektedir. Arifan Dergisi her bülteninde çocuklara ayrı bir bölüm ayırarak çocuklarında dergiyi beğenerek okumasına ayrıca çocukların dinimizi eğlenerek öğrenmesine sebep olmaktadır.

Arifan Dergisinin hemen her sayısında ilmi bilgilere, dini yazılara, önemli gün ay ve gecelere ve bu zamanlarda yapılacak ibadetlere ayrıca büyüklerin dualarına, şiirlere, büyük islam alimlerinin hayatlarına vb… bir çok konuya yer vermektedir.arifan-dergisi

Arifan Dergisini her ay bayilerdden satın alabileceğiniz gibi Arifan yayınları satış yerlerinden, ismailağa cematindende satın alabilirsiniz. Ayrıca yıllık abonede olabilirsiniz. Yıllık aboneliklerde ise Arifan Dergisi daha uygun fiyata gelmektedir ve Arifan yayınlarına ait bir çok kitap hediye edilmektedir.

Arifan Dergisi ve diğer Arifan yayınlarına ait bütün kitaplar www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde hizmetinize sunulmaktadır. Kapıda ödeme ve taksitli ödeme seçenekleri ile güvenli bir alış veriş yapabilir hızlı kargo ile hemen teslim alabilirsiniz.