Dijital Zikirmatik

By | 27 Kasım 2014

dijital-zikirmatikler-Allah’ı her an anıp tesbih etmeye zikir denilmektedir. Müslümanların günlük yaşantılarında zikir çekmeye zaman ayırmaları gerekmektedir. Zikir çeşitleri bir çoktur. Bazı zikirlerin sayısı yoktur ve kişi istediği kadar gelişi güzel çekebilir fakat bazı zikirler sayılıdır. Zikrin amacına ulaşması için tam sayıda çekilmesi gerekmektedir. Böyle sayılı zikirleri çekmek için tesbih yada zikirmatik kullanmak doğru sayıda zikir çekmemize yardımcı olur, zikir sayısını şaşırmadan çekebiliriz. Zikirmatikler tesbihlerin geliştirilmiş halidir. En gelişmiş zikirmatik çeşidi dijital zikirmatiklerdir. Dijital zikirmatiklerin genel özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;dijital-zikirmatikler

  1. Dijital zikirmatikler elektronik eşyalar arasında sayılabilirler,
  2. Dijital zikirmatikler saat pili ile çalışmaktadırlar,
  3. Görüntü olarakta dijital zikirmatikler küçük bir saate benzemektedirler,
  4. Saat nasıl kola takılıyorsa dijital zikirmatiklerde parmağa takılmaktadırlar,
  5. Dijital zikirmatiklerin üzerinde çekilen zikir sayısını gösteren Led ekran bulunmaktadır,
  6. Dijital zikirmatiklerde bulunan hafıza fonksiyonu sayesinde çektiğiniz zikir adetini kaydedebilirsiniz,
  7. Led ekrana 5 haneye kadar sayı sığmaktadır yani 99999′ a kadar zikir sayısını gösterebilir,
  8. Dijital zikirmatikler farklı bir çok renkte üretilmiştir, zevkinize göre istediğiniz dijital zikirmatiklerden birini tercih edebilirsiniz.
  9. Dijital zikirmatikler ufak olduğu için yolda yürürken, seyahat ederken yada herhangi bir toplantı sırasında avucunuzun içine alarak gizlice zikir çekebilirsiniz.

Dijital zikirmatikleri hac ve umre malzemesi satan dükkanlardan ve ihvan.com.tr online güvenli alış veriş sitesinde ki https://www.ihvan.com.tr/zikirmatik adresinden temin edebilirsiniz.