Cübbeli Ahmet Hoca Eserleri

By | 19 Kasım 2014

cübbeli-ahmet-hoca-eserleri

Cübbeli Ahmet Hoca eserleri O’nun küçük yaşlarından itibaren tahsil ettiği ilimlerin birikimi sonucu müslümanlara bu ilimlerin aktarılarak faydalı olunması için ve İslamiyeti yaymak tanıtmak amacı ile yayınlanmış eserlerdir. Cübbeli Ahmet Hoca eserlerinde kıvrak zekasının yanında kendisine has mizahi uslübundan da yansımalar görülmektedir. Cübbeli Ahmet Hoca eserlerini tamamen Ehli- i sünnete uygun olarak ve belgelere dayanarak yazmaktadır. Bid’attan yaşantısında uzak duram Cübbeli Ahmet Hoca eserleride asla Bidat ve hurafelere yer vermemektedir.

Cübbeli Ahmet Hoca eserlerinde kendi birikimlerinin yanında Korunmuş Sır isimli kitabında olduğu gibi büyük Alimlerin ve ilim adamlarının daha önce yazdığı mecmua ve risaleleri de tekrar kaleme aldığı görülmektedir. cübbeli-ahmet-hoca-eserleri-

Bunun dışında Cübbeli Ahmet Hoca eserlerinde yine kendine ait sohbetleri ve vaazları bu sohbet ve vaazlarda kendine en çok yöneltilen soruları ve cevaplarını da yazdığı kitapları bulunmaktadır.

Cübbeli Ahmet Hoca eserlerinden son zamanlarda yazdığı tutukluluk zamanlarında sevenleri tarafından kendine gelen mektupları yayınladığı kitabı da farklılığıyla en çok rağbet gören eserleri arasındadır.

Cübbeli Ahmet Hoca eserlerinin bir çoğu lalegül yayınlarından basılsa da artık kendini yenileyen ve ‘CAH’ amblemiyle ve sadece mavi kapakla basımı yapılan eserler çıkarmaktadır.

Cübbeli Ahmet Hoca eserlerini kendisiyle anlaşmalı olarak ve bire bir orjinal eser olarak ihvan.com.tr sitesinden bulabilirsiniz. Cübbeli Ahmet Hoca eserleriyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa yine ihvan.com.tr sitesinde devamlı hizmet vermek için bulunan canlı destek grubunda ki arkadaşlarımızı arayabilir ya da mail atabilirsiniz.