Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım Kitabı

By | 5 Ocak 2015

cübbeli-ahmet-hoca-dualarım-kitabıCübbeli Ahmet Hoca kendisinin de daha önce bahsettiği vaazlarında uzun uzadıya anlattığı gibi dua etmenin önemi çoHer işimizin başınında sonununda dua ile olması gerekmektedir. Yaratanla yaratılanın buluşma noktası duadır. Kişi kendi ihtiyacına göre içinden gelen duayı edebileceği gibi bazı durumlar için okunması gereken bazı dualar vardır.

Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım kitabında da bu özel dualardan tutunda günlük duaların tümüne kadar bütün duaları yazmıştır. Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım kitabı her müslümanın dua rehberi niteliğini taşıyan özel bir kitaptır. Bu kitabı almasını bütün müslümanlara tavsiye ederiz.

Daha önceleri dualarla ilgli bir çok kitap yazılmışsa da, bir çoğu kaynakları belirtilmeksizin hazırlandığından ilmî kabul edilmemekte, bir kısmı da çok kısa olduğundan, yeterli olmamaktadır. Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım kitabında bu konularda hassasiyet göstererek özenle bütün duaları kaleme almıştır.cübbeli-ahmet-hoca-dualarım-kitabı-

Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım kitabının ön sözünde okuyuculara kitabı ile ilgili şöyle bir açıklama yapmıştır.

”Bu âciz kardeşiniz, elinizdeki bu kitabında Efendimiz (Sallallâhu aleyhi ve sellem)in, yatağından kalktığı andan, tekrar yatacağı âna kadar, neler okuduğunu ve değişik konularda büyüklerden rivayet edilen muhtelif duaları, kaynaklarını açıklayarak zikretmeye çalışmıştır. Allahu Teâlâ cümlemize okuduklarımızla amel etmeyi nasib eylesin. Âmîn….”

Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım kitabını ve diğer bütün kitaplarını www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasında bulabilirsiniz.