Adesa Haşema

By | 22 Mart 2015

adesa-haşemaHaşemaların ilk üretim modelleri mayo firmalarının yan ürünleri şeklinde gerçekleşmiştir. Tesettürlü bayanlar tarafından haşema modellerinin beğenilerek kullanılmaya başlanmasından sonra ve yıllar içinde artan talep miktarını daha karşılamak amacı ile deniz ve havuz kıyafetleri piyasasında sadece haşema üretimi yapan firmalar kurulmuştur.

Bu firmaların ilk kurulanlarından birisi de Adesa Haşema firmasıdır. Adesa Haşema sektörde kurulduğu günden itibaren adını duyurmuş, kendine has modelleri ile haşema alanında fark oluşturmuş ve bu sayede sektörde öncü firmalar arasına kısa sürede girmiştir.

Adesa Haşema her yeni sezona kendine ait tasarımcılarla özel deniz ve havuz haşema modelleri tasarlayarak farklı bir kreasyon ile hazırlanmaktadır.

Adesa Haşema kreasyonlarını iki grup haşema ile özetleyebilir. Deniz adesa-haşema-haşema modelleri ve havuz haşema modelleri. Her iki grup Adesa Haşema modelleri her yeni sezonda bir önce ki sezonun hem devamı niteliğinde hem de yeni farklılıklar getirilmiş modellerle oluşturulmaktadır.

Adesa Haşema modelleri üretim kalitesine de en az görselliğe verdiği kadar öndem vermektedir. Tesettürlü bayanlara hem şık hem de kaliteli haşema modelleri hazırlayıp sunmak Adesa Haşema firmasının en önemli şirket prensiplerinin başında gelmektedir.

Adesa Haşema modellerinde hem modayı yakından takip edebileceğiniz modelleri hem de sade ama klasikler arasına girmiş modelleri de rahatlıkla bulabileceksiniz.

Adesa Haşema modellerini www.ihvan.com.tr online internet sitesinden bulup inceleyebilir, beğendiğiniz modeli hemen sipariş verebilirsiniz.