Zikir Seccade

By | 22 Aralık 2014

zikir-seccadeTüm müslümanlar için teknolojinin en son nimetlerinden olan zikir seccade namaz kılmayı öğrenmek isteyenler için bulunmaz bir fırsattır. Zikir seccade namaza başlamak isteyenler için büyük bir teşvik vesilesidir aynı zamanda. Çünkü zikir seccade sayesinde küçükten büyüğe herkes en kolay ve hızlı şekilde namaz kılmayı öğrenebilecek. Çocuklar için hem eğlenceli hemde öğretici özelliği ile zikir seccadezikir-seccade- sayesinde çocuklarımız hem severek hem de istekli olarak namaz kılmayı öğrenebilecekler. Büyükler için ise eğer namaz kılmayı bilmiyorsanız yaşınız ne olursa olsun kolaylıkla namaz kılmayı öğrenebileceksiniz. Eğer namaz kılmayı biliyorsanız ama acaba yanlış yada eksik kıldığım yerler var mı diye tereddüte düşüyorsanız zikir seccade sayesinde tam ve doğru namaz kılmayı kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Son model teknolojik bir eşya olmasına rağmen zikir seccadenin kullanımıda çok basit olduğu için kolayca kullanımını öğrenebilirsiniz. Zikir seccadenin üst köşesinde her namaz vaktinin kılınışının kaydedildiği bir aparat bulunmaktadır. Bu aparat üzerinde 5 vakit namaz ayrı ayrı tuşlarla belirtilmiştir. Hangi vakit namazını kılmak istiyorsanız o vaktin yazdığı tuşa basarak namazınızı kılmaya başlayabilirsiniz. Zikir seccadeyi kullanmak için yapmanız gereken tek şey tuşlardan birini seçmek ve anlatılan yönlendirmelere uyarak namaz kılmaktır.

Zikir seccadesi çeşitlerini dini malzemeler satan yerlerden, hac umre malzemeleri satan dükkanlardan ve online alış veriş sitelerinden bulabilirsiniz. Zikir seccade modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinin https://www.ihvan.com.tr/namaz-kildiran-seccade adresinden de inceleyerek sipariş verebilirsiniz.