Yüzükler ve Fiyatları

By | 7 Kasım 2014

otantik-yuzuk-modelleri-

Yüzük parmağa takılan takıya denilmektedir. Yüzük modellerinin ve çeşitlerinin sonsuz sayıda dizayn ve tasarımları vardır. Yüzükler değişik madenlerin bileşimlerinden imal edilmektedir. Yüzük üretmek ince bir işçilik ve tecrübe istemektedir. Yapılan yüzüğün modeli, madeni, süslemesi gibi yapım aşamasında ki unsurlar yapan sarrafın tecrübesiyle ve becerisiyle şekil kazanmaktadır.

Yüzükler yapıldığı maden ve kullanılan işçiliğe göre kalite sınıflarına ayrılır. Yüzükler ve fiyatları kalitelerine göre belirlenir. Altın madeninden üretilen çok fazla işçilikle dizayn edilen yüzükler ve fiyatları bakımından yüksek fiyatlıdırlar. Böyle yüksek fiyatlı yüzük modellerini almaya maalesef her bütçe uygun olmayabilir. Bu yüzden yüksek fiyatlı altın yüzük modellerinin aynısı ya imitasyon olarak yada gümüş vb… madenlerden daha uygun fiyatlı olarak üretilerek tüketicilerin beğenisine sunulmaktadırlar.

bayan-gümüş-yüzüklerYüzükler ve fiyatlarına göre çok çeşitlilik göstermektedir. Her tarza, her yaşa, her kesime ve her bütçeye uygun yüzük modellerini bulmak hiç zor değildir. İstenilen yüzük modellerini sarraflardan, kuyumculardan, gümüşçülerden, aksesuarcılardan, bijuterilerden, büyük alış veriş merkezlerinden, online alış veriş sitelerinden ulaşılabilnip satın alınabilinir.