Yüzük Zikirmatik

By | 25 Kasım 2014

yüzük-zikirmatikHem zikir çekmemize hemde çektiğimiz zikirlerin sayısını hafızasında tumaya yaran alete zikirmatik denilmektedir. Zikirmatikleri tesbihlerin geliştirilerek modernleştirilmiş hali olarak düşünebiliriz.

Zikirmatikler iki çeşide ayrılır. Birincisi yüzük zikirmatiklerdir. İkincisi ise elde taşınan zikirmatiklerdir.

Elde taşınan zikirmatikler ilk zikirmatik modelidir. Çelikten üretilmiştir. Yüzük zikirmatiklere göre daha ağır ve daha büyüktürler.

Yüzük zikirmatikler ise plastikten yapıldığı için daha haif yapılıdırlar. Boyut olarakta daha küçüktürler. Bu sayede kolay taşınır. Yüzük zikirmatikleri kol saati modellerine benzetebiliriz. Kol saatlerinin daha küçültülmüş haline benzer yüzük zikirmatikler. Aynı kol saatinin kola takılması gibi yüzük zikirmatiklerde parmağa takılmaktadır. Parmağa takıldıkları için yüzük zikirmatikleri yolda seyahatte yada herhan gibi bir toplantıda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her nerede olursanız olun yüzük zikirmatikler sayesinde hem sayısını şaşırmadan zikir çekmeye devam edebilirsiniz.yüzük-zikirmatik-

Yüzük zikirmatiklerde kendi içinde ikiye ayrılı. Normal yüzük zikirmatikler ve led ışıklı yüzük zikirmatikler. Normal yüzük zikirmatikler ilk çıkan yüzük zikirmatiklerdendir. Led ışıklı yüzük zikirmatik ise biraz daha geliştirilmiş yüzük zikirmatik modelidir. Led ışıklı yüzük zikirmatik adından da anlaşıldığı gibi ekranı led ışıklı bir yüzük zikirmatik olup geceleri yatarken yada karanlıkta da çektiğiniz zikir sayısını ekranınızda görmenizi sağlar. Led ışıklı yüzük zikirmatik modeli kendine özel estetik kutusu ile satışa sunulmaktadır. Bu kutu sayesinde çantanıza koysanız bile ışıklı yüzük zikirmatik zarar görmez ve ekranında ki sayılar silinmez.

ihvan.com.tr sitesinden yüzük zikirmatik modellerini inceleyebilir beğendiğiniz modelleri kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.