Yüzük Model ve Fiyatları

By | 10 Kasım 2014

yüzük-model-ve-fiyatları-Kullanım tercihi olarak en çok revaç gören takı çeşidi yüzüktür. Yüzük modelleri yüzyıllar boyunca kadın, erkek ve çocuklar tarafından kullanılmaktadır. Kullanım alanı bu kadar geniş olan yüzüklerin model ve çeşitleride sayısız denilebilecek kadar çoktur.

Bayan yüzük modelleri, erkek yüzük modellleri ile çocuk yüzük modellerine göre daha çok çeşitlilik gösterir. Bunun sebebi hemen hemen her bayanın yaşı ve konumu ne olursa olsun parmağında muhakkak hiç olmazsa bir tane yüzük takılı olmasıdır. En azından bir alyansı ve yanında tek taş yüzüğü vardır.

yüzük-model-ve-fiyatlarıBunun dışında da bayanlar günlük hayatlarında günlere giderken, alış verişe çıkarken, özel günlerinde, özel davetlerde ve düğün nişan gibi davetlerde diğer aksesuarlarla birlikte yüzük modellerinden de kullanmaktadırlar. Hatta bazen yüzük modelini tek değilde  kolye, küpe ve bileklikli set halinde kullanarak daha tarz bir görünüm elde ederler.

Yüzük model ve fiyatları değişiklik gösterir. Yüzük model ve fiyatlarının değişiklik göstermesi üretilen ham maddesinden  kaynaklanabilir. Mesela altın çok pahalı bir madendir ve altın yüzükler gümüş ve diğer madenlerden üretilen yüzüklere göre daha yüksek fiyatlıdırlar. Hatta altın yüzükler arasındada yüzük fiyatlarında değişiklik olabilir. Çünkü yüzükte kullanılan değerli taşlar sebebi ile yada altın yüzüğün yapımında işçiliğin fazla olması sebebi fiyatı artmaktadır. Anlaşıldığı gibi altın yüzük model ve fiyatları kendi içinde değişiklik  göstermektedir.