Yüzük Çeşitleri Bayan

By | 12 Kasım 2014

yüzük-çeşitleri-bayan-Yüzük çeşitleri bayan, erkek, çocuk olmak üzere 3 gruba ayrılabilir. Her grup yüzük çeşitleri kendi içindede sınıflandırılmaktadır.

Yüzük çeşitleri bayanların modelleri, altın yüzük çeşitleri ( taşlı altın yüzük çeşitleri – sade altın yüzük çeşitleri ), gümüş yüzük çeşitleri (taşlı gümüş yüzük çeşitleri – sade gümüş yüzük çeşitleri), imitasyon yüzük çeşitleri, figürlü yüzük çeşitleri, alyans yüzük çeşitleri,  söz yüzüğü çeşitleri, burç amblemli yüzük çeşitleri vb…

Erkek yüzük çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz; taşlı erkek yüzük çeşitleri, gümüş erkek yüzük çeşitleri, çelik erkek yüzük çeşitleri, taşsız yüzük çeşitleri, takım figürlü yüzük çeşitleri, osmanlı motifli yüzük çeşitleri, tuğralı ve vavlı yüzük çeşitleri vb…

yüzük-çeşitleri-bayanÇocuk yüzük çeşitlerinin seçenekleri ise şöyledir; renkli taşlı yüzük çeşitleri, hayavan figürlü yüzük çeşitleri vb..

Anlaşıldığı üzre yüzük çeşitleri bayanlarınkin de  daha çok model bulunmaktadır. Bunun en büyük sebebi bayanların çocuklardan ve baylardan daha çok yüzük takmayı tercih etmelerinden kaynaklanmaktadır. Yaşı ne olursa olsun bayanlar mutlaka günlük hayatlarında dahi yüzük takmaktadırlar. Hiç bir yüzük takmasalar nişan yüzüğü, söz yüzüğü yada alyanslarını devamlı kullanmaktadır.

Aksesuar olarakta bayanlar yüzük modellerini süslenmek için tercih etmektedirler. Giydikleri kıyafet ister günlük olsun ister düğünlük bayanlar muhakkak o kıyafete uygun bir yüzük modeli ile kıyafeti kombinleyerek tamamlamaktadırlar.

Yüzük çeşitleri bayan ve diğerlerine www.ihvan.com.tr sitesinden ulaşabilir, hemen teslim ve kapıda ödeme kolaylıklarıyla online sipariş verebilirsiniz.