Yarım Haşema

By | 14 Şubat 2015

yarım-haşema-Tesettürlü bayanları  deniz ve havuz için giydikleri mayo çeşidine haşema denilmektedir. Haşemalar; tam tesettür haşema ve yarım haşema olmak üzere iki çeşide ayrılır.

Tam tesettürlü haşemalar deniz kenerlerında ve erkeklerin ortamlarda kullanılan haşema çeşididir.

Yarım Haşema modelleri ise bayanlara özel havuzlarda yada plajlarda tesettürlü bayanların rahat kullanması için tasarlanmış haşema çeşididir.

Yarım Haşema modelleri 4 parça eşyadan oluşmaktadır. Bu parçalar alt tayt , üst tunik, baş için bone ve üst iç çamaşırdır.

Yarım Haşema modelleri özel mayo kumaşından üretilmektedir. Yarım Haşemanın üretildiği mayo kumaşı su tutmama özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde Yarım Haşema sudan çıktından hemen sonra kurumaktadır. Ayrıca Yarım Haşema üretildiği mayo kumaşı sayesinde kullanıcı bayanları zararlı ngüneş ışınlarından da koruma özelliğine de sahiptir.

Yarım Haşema modelleri sektörde her sezon yenilenen model ve çeşitleriyle zevkli bayanların beğenisine sunulmaktadır. Haşema sektörünün öncü kuruluşları kendi bünyelerinde çalışan özel stilistleri ile her yeni sezonda yeni çizim Yarım Haşema modellerini yaz kreasyonlarıyla tanıtmaktadırlar.yarım-haşema

Yarım Haşema modellerini kullanım koşullarına uygun şekilde kullandığınız takdirde çabuk deforme olmaz ve uzun süre kullanabilirsiniz.

Özellikle güneş kremi ve bu tarz ürünlerden Yarım Haşema modelinizi korumalısınız.

Yarım Haşema modellerinin temizlenmeside çok kolaydır. Ilık suyla elde sabunla yıkayarak Yarım Haşema modelini temizleyebilirsiniz.

Yarım Haşema modellerini ve tüm haşema modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden uygun fiyat garantisi ile temin edebilirsiniz.