Umre İçin Bayan Kıyafetleri

By | 6 Mart 2014

umre için bayan kıyafetleri

Kutsal topraklara gitmeye karar verdiniz.Mekke ve Medine şehirlerini görecek Kabe’de tavaf yapacak, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) mübarek kabrini ziyaret edeceksiniz. Kısacası Umreye gideceksiniz.

Umreye gitmeye karar verdikten sonra düşünmeniz gereken en önemli konulardan biri de umrede ne giyeceğinize karar vermektir. Özellikle umreye gidecek bayanlar bu konuda çok hassas davranmaktadırlar.

Umre için bayan kıyfetleri seçiminde bayanların dikkat ettikleri iki önemli husus vardır. Birincisi tesettüre uygun olması ikincisi ise rahat ve kullanışlı olması.

Tesettüre uygun tasarlanıp üretilen umre için bayan kıyafetleri genelde ferace modelleri ve tam boy pantolonlu takımlardır. Gerek ferace modelleri gerekse ikili takımlar bol kesim olarak üretilip bayanların vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde tasarlanmışlardır.

Umre için bayan kıyfetlerinde dikkat edilecek diğer husus ise tasarlanan bu ürünlerin yazlık, ince kumaşlardan imal edilmesidir.Sıcak iklimde bulunan kutsal topraklarda yazlık, yakmaz, terletmez kumaşlardan imal ince kıyafetler giymek ibafetlerin rahat yapılmasını kolaylaştıracaktır.