Umre Fiyatları

By | 17 Şubat 2015

umre-fiyatları-Umre ziyareti müslümanların en çok yapmak istedikleri gezilerden biridir. Aslında gezi gözüyle değilde ibadet gözü ile bakmak gerekir Umre ziyaretlerine çünkü bu kutsal mekanları ziyaret etmek, Peygamber Efendimizin (sav) kabrini ziyaret etmek, Kabe’yi ziyaret edip tavaf etmek ve diğer yapılan bütün ameller ibadet niteliği taşımaktadır.

Umre fiyatları diğer ziyaretlere göre daha yüksek meblağlı ziyaretler arasına girmektedir. Çünkü bütün dünyada ki müslümanlar Umre ziyareti umre-fiyatlarıyapmak isterler yoğunluk ve kalabalık olduğu için her Umre döneminde aynı hacılıkta olduğu gibi sınırlı sayıda ziyaretçi kabul edilebilmektedir. Bu sebeplerden dolayı Umre fiyatları yüksektir.

Umre ziyaretleri farklı farklı dönemlerde yapılmaktadır. Hac dönemi dışında Kabe ziyaretlerine zaten Umre ziyareti denilmektedir. her dönem umre ziyaretinin Umre fiyatları değişmektedir. Umre ziyaretinin en çok yapılmasının istendiği dönem hiç şüphesiz üç aylar ve Ramazan ayıdır. Ramazan ayı Umre fiyatları en yüksek umre fiyatlarının olduğu dönemdir. Ramazan ayı Umresinden sonra tercih edilen dönem ise mübarek üç ayların diğer iki ayı olan Recep ve Şaban ayıdır. Daha sonrada okulların tatil olduğu sömestr tatilini tercih edilen zamanlar arasında sıralayabiliriz. Bu dönemlerin Umre fiyatlarıda yukardan aşağı doğru azaltmaktadır.

Umre fiyatlarının değişkenlik göstermesinin bir diğer sebebi ile kalanılacak süre zarfıdır. Ne kadar uzun kalınırsa Umrede o kadar Umre fiyatları artmaktadır.

Umre ile ilgili ihtiyacınız olan her şeyi www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.