Tesettür Mayosu

By | 23 Mart 2015

tesettür-mayosu-Tesettür Mayosu olarak bilinen sayfiye yerlerinde giyinilen kıyafete haşema denilir. Tesettür Mayosu tesettürlü bayanların deniz ve havuza girmelerini sağlamak amacı ile tesettür giyim üretimi yapan firmalar tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir.

Tesettür Mayosu diğer mayolar gibi özel kumaştan üretilmektedir. Her kumaştan Tesettür Mayosu dikilemez. Tesettür Mayosunun yapılacağı kumaşın öncelikli olarak su geçirmeme özelliğinin olması gerekmektedir. Çünkü su geçirmez kumaşlar daha rahat yüzmeyi sağlamaktadır. Tesettür Mayosunun üretileceği kumaşın bir diğer özelliği ise güneş ışınlarını yeterince geçirmesidir. Böylelikle ten günelenebilir ve vucudun ihtiyacı olan D vitamini güneşten alınabilir. Tesettür Mayosu kumaşlarının en önemli özelliklerinden biriside tei göstermemeleridir. Özellikle tesettürlü bayanların çok dikkat ettiği bir konu olan iç göstermeme özelliği Tesettür Mayosu üretilecek kumaşta muhakkak bulunmalıdır. Ayrıca Tesettür tesettür-mayosuMayosunun dikileceği kumaş elastik yani esnek olmalıdır ki vücudun rahat hareket etmesini sağlasın Tesettür Mayosu kullanan kişi kalıp halinde duran bir haşema içinde kesinlikle ne rahat yüzebilir ne güneşlebilir ne dhareket edebilir. En son olarak Tesettür Mayosu kumaşının çabuk kuruma özelliğinin olmasıdır. Normal mayolardan farklı olarak vücudun her yerini kaplayan Tesettür Mayosu hemen kurumalıdır ki kullanan kişi ıslak kıyafetlerle uzun süre durmak zorunda kalmasın ve fazla ıslak kalmaktan hastalanmasın.

Tesettür Mayosu her renk kumaştan ve her stil kesimden üretilerek tesettürlü ve Tesettür Mayosu kullanmayı tercih eden bayanların beğenisine sunulmuştur.